top of page
about 55.jpg

Plamen Ivanov Topuzov

Plamen Ivanov Topuzov
ATIH Teacher Certificate

Sofia
Bulgaria
Official E-mail:
plamentopuzov@gmail.com
Contact phone number:
(+359) 885-552568
Website address:
https://amilius.bg

Licensed and active ATIH teacher

Пламен Топузов е роден през осемдесета година в България. Част от детството си е прекарал в дълбокия Руски север, където духът му се пробужда за свободата и съзнанието му започва да се стреми към непрекъснат растеж. Като дете индиго, което след това е растяло по времето на социализма в България, Пламен се чувствал притиснат от системата, която ограничавала различните да израстват бързо. Но съдбата му е поднесла шанса да продължи своето земно обучение на Запад, където хората за времето си били по – свободомислещи.

Новото предизвикателство било Лондон, където той е прекарал 12 години. Там имал възможност да опознае материалния свят в дълбочина, което в по – късен етап му помогнало да надскочи материята и да се обърне навътре към себе си, където се срещнал с неговите духовни Учители.

В последствие разбрал, че следвал път, който е имал за цел да го срещне с Друнвало Мелхизедек. Среща, която променила целия му съзнателен живот многократно. От тогава се обучавал в различни държави и традиции по целият свят...Бали, Тайланд, Шриланка са само част от местата. През септември 2018 прекарал 10 дни с племената Коги и Ауако в Колумбия, където черпил допълнително вдъхновение от извора на живота, до който те все още имат достъп.

Преди физическата среща с Друнвало, Пламен е работил и приемал, директно от древното знание на маите и по - точно от някои от техните старейшини. През декември 2012г. е бил с група пилигрими за церемония, по случай посрещането на новия цикъл. Прекарал няколко дни с дон Педро Пабло, главният и най – уважаван старейшина на маите. Присъствал е на интересни лекции и още по – вълнуващи ритуали. След тази церемония, чествали още една, предвождана от друг старейшина на маите – Хумбатц Мен.

Той провел церемония по посрещането на ерата на Водолея с един от Дванайсетте Автентични Кристални Черепа. През следващата година прекарал 10 дни в друга част на Мексико с Друнвало Мелхизедек, където завършил обучението в „Школата по Припомняне“ и получил сертификат, който му дава право да провежда семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“.

Разбира се, Пламен никога не забравя, че винаги има една стъпка нагоре към Просветлението. Затова продължава да се развива и разширява съзнанието си в сферата на Рейки, life coaching, дори се развива като self help mentor. Също така се впуснал в задълбоченото изучаване на древното знание Кабала, което дава „Училището на Образите“ и през 2014 станал ученик на основателката на училището Катрин Шейнберг. В следствие на всички негови активни усилия през последните няколко години, в медитация получил знание за древна форма на лечение от великата Атлантида.

Лечение, което балансира и усъвършенства чакрите чрез Светлина, в следствие, на което се премахва енергийно було около физическото тяло на човека, което му пречи да види истинската действителност. През 2015 получил "свалил" от Вселенската Информационна Банка – Акаша, информация за четирите основни измерения, които се намират в нашето ментално и емоционално тяло.

Също така, как да се правят корекции в менталното и емоционалното тяло за освобождаване на блокиралата енергия там, което довежда до изчистване на личностните деформации. Така се ражда семинара – Алхимия на Съзнанието.

Anchor 1
bottom of page